torstai 2. toukokuuta 2013

Enemmän kuin unelma onnesta

Elossa ollaan -vieläpä Suomen maassa! 
Eli meikä matkusti 8h junalla viime perjantaina Zürichista Hampuriin, jossa lomailtiin nelisen päivää Samin kanssa. Eikä ehkä ollut ihan sellainen kaupunki mitä olin odottanut. Aika suuri ero Sveitsin puhtauteen ja siisteyteen. Mutta, hauskaa oli ja huumorilla selvis kaikesta :-D

Sitten lähettiinkin maanantai aamuna lentokentälle, ja tulin suomeen yllättämään porukat. Oli hyvät reaktiot! Haha. Hyvin onnistui yllärit, vaikka sisko oli kovilla kun piti olla hiljaa. 

Täällä olen siis Vaasassa ollut jo maanantaista asti, ja koko ajan menossa. Hyvä kun kotona ehtii olemaan! Vielä olisi 3 kokonaista päivää edessä. Niin hirmu nopeesti menee päivät, ja kun kaikkia pitäisi ehtiä näkemään.. Välillä vois vaan pysäyttää ajan. 

Vappuna oltiin Jamin porukoiden mökillä raippaluodossa. Ja oli poijat kuulkaas komia auringonlasku! Mitä nyt tuntui että ulkona olis ollut se -30 astetta.. Onneks miehekkeen jumpsuit ja mun karvatossut lämmitti. Railakas ilta, mutta voisinpa melkein sanoa, että eilis aamu oli vielä hauskempi. Ah, krapulaläppä <3!
Vapputorilla ei käyty, vaikka aluks olikin tarkoitus. Mutta ihan hyvä vaan ettei menty.. Olisin varmaan tönässy kaikki kumoon jotka erehtyy mun tielle. En vaan kestä sellasta ihmismassaa enää :-D

Rankkojahan nämä päivät rupiaa olemaan kun en saa edes kunnolla nukutuks.. En edes muista, koska olisin nukkunut levollisesti yön putkeen. Heräilen öisin sen 2-5 kertaa ja säpsähtelen aina. (terkut vaan todistajille!) Unista en viiti edes sanoa mitään.. Tänään ollaan herätty viideltä ja edelleen pystyssä. Huomen aamuna vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti